Hardware

ORCA biedt graag een totaaloplossing aan haar klanten. Daarom kunt u bij ons alle benodigde hardware meebestellen.

orca-hardware

(Rugged) Tablets

Tablet hoes en steun

Barcodescanners

j

Tablet accessoires

HARDWARE VOOR ORCA

ORCA Software werkt in principe op elke tablet. Maar wat als een tablet defect raakt of u nog geen tablets heeft? Dan regelt u dat direct als u de software afneemt. Standaard bieden wij 8 inch Android tablets bij ORCA waarbij u de keuze heeft uit een divers aanbod aan tablet hoezen, tablet steunen, accessoires zoals laders/styluspennen en barcodescanners. Met een telefoontje krijgt u een tablet opgestuurd die direct klaar is voor gebruik. Het enige dat u nog hoef te doen is de tablet uit te pakken en aan te zetten.

Voor de bedrijven die op bijzondere locaties komen of speciale wensen hebben, kunnen wij ook rugged tablets en explosieveilige ATEX tablets leveren. Accessoires worden standaard in de kleur zwart geleverd, maar we hebben ook kleuren op voorraad. Zo sluit de uitstraling van de tablet goed aan bij uw huisstijl.

Probeer ORCA zelf

De beste manier om te ervargen wat ORCA u te bieden heeft is om het zelf te proberen. Met een vrijblijvende demo op locatie leggen wij ORCA uit, kunt u ORCA zelf proberen en ziet u alle voordelen die ORCA u te bieden heeft!

DEMO OP LOCATIE

De beste manier om kennis te maken met Orca is door een demo op locatie. Wij komen naar u toe waardoor u en uw monteurs onze presentatie bij kunnen wonen en de software kunnen ervaren. Een demo op locatie is volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen.