20+ keuringsdisciplines

ORCA is standaard een compleet pakket. u hoeft geen modules af te nemen, daarvoor in plaats krijgt u direct toegang tot 20+ keuringsdisciplines. Dit maakt orca ontzettend flexibel en geschikt voor vrijwel elk brandpreventie, keurings- en onderhoudsbedrijf.

orca-hardware

COMPLEET ZONDER MODULES

ORCA is een totaaloplossing en zo wordt het ook afgeleverd. U hoeft bij ons niet voor elke optie zoals factureren individuele modules af te nemen. Dit geldt ook voor de keuringsdisciplines. Zodra u ORCA in ontvangst neemt heeft u direct toegang tot al de onderstaande keuringsdisciplines. Geen gedoe met modules afnemen.

Wij hebben, wat betreft de disciplines rond brandbeveiliging, alle merken voor de in Nederland erkende blusmiddelen al toegevoegd inclusief hun eigenschappen. Heeft u een apparaat of product dat niet in de lijst staat? Dan kunt u die zelf eenvoudig toevoegen. In overleg kunnen ook wij voor u merken en type toevoegen. Het diverse aanbod van te registreren apparaten maakt ORCA ontzettend flexibel en interessant voor elk keurings- en onderhoudsbedrijf.

Wist u al dat ORCA onderweg overal werkt? Zelfs zonder internet!

 

Blusmiddelen

(Nood)verlichting

Rook- en gasmelders

Blusdekens

Droge Blusleidingen

Hydrant

EHBO Artikelen

AED

Probeer ORCA zelf

De beste manier om te ervargen wat ORCA u te bieden heeft is om het zelf te proberen. Met een vrijblijvende demo op locatie leggen wij ORCA uit, kunt u ORCA zelf proberen en ziet u alle voordelen die ORCA u te bieden heeft!

Ademluchttoestel

Reddingvest

Duikuitrusting

Ladders en opstapjes

Valbeveiliging

PBM

Keerkleppen

Brandmeldinstallatie

Camerabewaking

Airco's

Gereedschapskeuring (NEN3140)

CV Installaties

DEMO OP LOCATIE

De beste manier om kennis te maken met Orca is door een demo op locatie. Wij komen naar u toe waardoor u en uw monteurs onze presentatie bij kunnen wonen en de software kunnen ervaren. Een demo op locatie is volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen.