bespaar tijd, werk efficiënter

Registreer moeiteloos uw werkzaamheden. Volledig in lijn met de door KIWA, NCP, CIBV en B-norm richtlijnen.

orca-hardware

WAT IS ORCA?

ORCA software is een registratiesysteem voor brandpreventie- en onderhoudsbedrijven in Nederland en Nederlandstalig België. Met ORCA worden ingewikkelde en onoverzichtelijke Excellijsten verleden tijd en blijven administratieve handelingen beperkt. Het genereren van bonnen, rapportages en certificaten gaat met de klik van een knop en deze zijn volledig in lijn met de door KIWA, NCP, CiBV of B-norm opgestelde richtlijnen en eisen. In ORCA kunt u eenvoudig uw klanten beheren, aankomend onderhoud plannen en administratieve zaken zoals offerten en facturen opstellen.

ORCA bestaat uit twee componenten die naadloos met elkaar samenwerken. ORCA Kantoor en ORCA app. ORCA kantoor is de applicatie waarin u de klanten beheert, de planning maakt en offerten en facturen opstelt. Facturen worden snel aangemaakt aan de hand van de digitale servicebon die de monteur bij de klant laat ondertekenen. U heeft de mogelijkheid deze factuur aan te passen en indien akkoord naar de klant toe te sturen. Door middel van een boekhoudkoppeling kunt u eenvoudig aangemaakte facturen exporteren naar een boekhoudprogramma.

De monteur kan onderweg met ORCA app eenvoudig toestellen scannen met de inbegrepen barcode scanner. U heeft nooit meer labels te kort met onze labelservice en nieuwe toestellen voegt u eenvoudig toe, ook onderweg. ORCA app maakt gebruikt van handige vragenlijsten en beslisbomen zodat alle toestellen op dezelfde manier, met dezelfde velden, worden toegevoegd. Klantgegevens kunnen waar nodig direct worden geüpdatet en servicebonnen worden direct verstuurd na het ondertekenen. Komt uw monteur een aparte situatie tegen? Dan kan er met de PDA/tablet een foto gemaakt worden, zodat het bij het volgende onderhoud direct duidelijk is. Met ORCA kunt u meer dan 20 verschillende soorten toestellen onderhouden en registreren. Voor een compleet overzicht bekijk alle keuringsdisciplines.

Met ORCA vergeet u nooit meer een toestel te controleren, u weet precies wanneer er bij een klant onderhoud moet worden uitgevoerd en het allerbelangrijkste, het bespaart ongelofelijk veel tijd. ORCA Kantoor werkt op Windows en op MacOS in combinatie met Bootcamp of Parralels. ORCA app werkt op Android.

Klantbeheer

Plan aankomend onderhoud

Stuur facturen en offerten

Geen modules nodig, direct toegang tot alles

Genereer rapportages en certificaten

ORCA App werkt ook zonder internet

Exporteer facturen via de boekhoudkoppeling

Bespaar tijd, elke dag opnieuw

Z

Voldoet aan KIWA, NCP, CiBV en B-norm

Verstuurt een service- bon naar de klant

20+ Keuringsdisciplines, standaard

Eigen labelservice

Probeer ORCA zelf

De beste manier om te ervaren wat ORCA u te bieden heeft is om het zelf te proberen. Met een vrijblijvende demo op locatie leggen wij ORCA uit, kunt u ORCA zelf proberen en ziet u alle voordelen die ORCA u te bieden heeft!

PRIJZEN

In deze prijsberekening gaan we uit van een bedrijf met een administratief medewerker en twee monteurs. De prijsberekening is inclusief aanschaf van de software, onderhoudsgelden en updates, de PDA/tablets, barcodescanners en accessoires. ORCA kost u slechts €1,50 per persoon per dag, compleet! Met ORCA bespaart u snel 30 min per dag, een investering die zich heel snel terugbetaalt.

Wilt u weten wat ORCA kost in uw situatie? Neem gerust contact op of vraag een demo aan waarbij wij u voorzien van een offerte op maat.

In dit voorbeeld is uitgegaan van een gemiddelde prijs over een periode van 5 jaar. Dit is representatief voor de levensduur van een PDA/tablet, gemeten uit ons eigen klantbestand. 

 

kopje koffie

Voor slechts de kosten van een kopje koffie per monteur per dag kunt u met Orca aan de slag.

Wij laten u niet in het diepe springen

Met ORCA hoeft u niet bang te zijn dat u het gevoel heeft dat u in het diepe moet springen. Het aanpassen van uw werkwijze vereist wat tijd en ondersteuning. Bij ORCA krijgt u ondersteuning van dezelfde mensen die u spreekt bij de demo en de installatie. Hierdoor hebben wij kennis van u en uw bedrijf waardoor de support een vloeiender proces wordt.

ORCA wordt ontwikkeld en ondersteund door een klein hecht team dat zelf ook ervaring heeft in de brandpreventie en onderhoudsbranche. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en aansluiten op de behoefte van onze klant. Dit ziet u niet alleen terug in de ontwikkeling maar ook in de ondersteuning.

DEMO OP LOCATIE

De beste manier om kennis te maken met ORCA is door een demo op locatie. Wij komen naar u toe waardoor u en uw monteurs onze presentatie bij kunnen wonen en de software kunnen ervaren. Een demo op locatie is volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen.