De mensen achter de ORCA

orca wordt ontwikkeld en ondersteund door een klein hecht team dat zelf ook ervaring heeft in de brandpreventie en onderhoudsbranche

orca-hardware

OVER VEBECO SOFTWARE

Vebeco is een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in softwareoplossingen voor brandpreventiebedrijven en overige bedrijven die periodieke controles en onderhoud uitvoeren aan veiligheidsmiddelen zoals blusmiddelen, antipaniekverlichting, rook–, gas– en co–melders, aed’s e.d..

De onderneming is gestart in 2001 als softwarebedrijf, actief in de ontwikkeling van maatwerk kantoorsoftware, tablet- en smartphoneapplicaties voor het midden- en kleinbedrijf.

Na een diversiteit aan vaak heel specifieke applicaties ontwikkeld te hebben is Vebeco zich meer en meer gaan specialiseren. De van oorsprong als maatwerk ontwikkelde PDA app voor een lokaal brandpreventiebedrijf is verder doorontwikkeld zodat het geschikt werd om als standaardapplicatie in de markt te zetten. Het is inmiddels geen Windows CE PDA app meer, maar een volwaardige tabletapplicatie, genaamd Orca, met bijbehorende Windows kantoorapplicatie en een optioneel webportaal voor de opdrachtgevers van onze klanten.

Vebeco heeft een snelle groei gemaakt en Orca wordt inmiddels bij een groot aantal brandpreventiebedrijven, verspreid over alle provincies van Nederland, toegepast.

Naast de voortdurende doorontwikkeling, ondersteuning en verkoop van de applicatie “Orca” is Vebeco ook actief in het leveren van aanverwante producten zoals tablets, barcodescanners, tablethoesjes, -houders, -laders en barcodelabels.

Op deze wijze kan een totaalconcept worden geboden, waarbij overigens maatwerkuitbreidingen nog steeds mogelijk zijn.

Probeer ORCA zelf

De beste manier om te ervaren wat ORCA u te bieden heeft is om het zelf te proberen. Met een vrijblijvende demo op locatie leggen wij ORCA uit, kunt u ORCA zelf proberen en ziet u alle voordelen die ORCA u te bieden heeft!

Marc van Buel

Marc van Buel

Eigenaar / Softwareontwikkelaar

Marc is eigenaar en oprichter van Vebeco. Hij ontwikkelt aan de applicaties ‘Orca Kantoor’ en ‘Orca Tablet’, neemt een deel van de ondersteuning op zich, voert gesprekken met klanten m.b.t. (maatwerk) uitbreidingen of verbeterpunten. Ook is hij actief met de algehele bedrijfsvoering en de crediteuren administratie..

Richard Reinders

Richard Reinders

Ondersteuning

Richard is een IT-er die zich graag bezighoudt met IT vraagstukken, netwerkondersteuning en websiteontwikkeling. Naast zijn eigen bedrijf, Reinders IT & Hosting, is Richard ook een aantal uren voor Vebeco werkzaam. Hij verricht diverse taken op de achtergrond zoals projectplanning, offerten maken en hij kan u ook helpen bij (her)installaties van de Orca software, het gereedmaken en leveren van labels, tablets, handhelds, barcodescanners e.d. Ook zal hij tickets beantwoorden en zich als een pitbull vastbijten in technische vraagstukken, totdat de oplossing is gevonden. Richard draait op cafeïne en drinkt zijn koffie zwart.

DEMO OP LOCATIE

De beste manier om kennis te maken met Orca is door een demo op locatie. Wij komen naar u toe waardoor u en uw monteurs onze presentatie bij kunnen wonen en de software kunnen ervaren. Een demo op locatie is volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen.